Vanda Nara duket se po i shijon në maksimum pushimet e kësaj vere

PUSHIME ME VANDA NAREN
“HOT” DITET NE IBIZA, POLINEZI DHE JAPONI…

Vanda Nara duket se po i shijon në maksimum pushimet e kësaj vere.

Nga Japonia në Polinezi dhe Ibiza, menaxherja dhe partnerja e futbollistit argjentinas, Mauro Icardi po shijon pushimet familjare.

Këtë gjë e tregojnë fotot që ajo ka publikuar në rrjetet sociale.

Dhe në fakt ajo është tejet aktive në rrjetet sociale me foto “të nxehta”.

Në fotot e publikuara, bien në sy linjat dhe format e saj fizike.

Partnerja e Ikardit është në formë të mirë dhe këtë gjë e pohojnë fansat e saj me komentet dhe pëlqimet në “Instagram”.

Shihni fotot e saj më të fundit.