OSHEE: Ja zonat në kryeqytet që nuk do të ketë energji në datat 5-6 korrik


Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike në Tiranë ka njoftuar të gjithë abonentët që në datat 5-6 korrik do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona.

Sipas njoftimit të OSHEE shkak i ndërprerjes do të jetë ndërhyrje në disa kabina dhe për pasojë në disa zona do të ketë ndërprerje të energjisë.

5 korrik

09:00-15:00 rruga “Loni Ligori” pranë rrugës “Teodor Keko”, rruga “Muhamet Gjollesha”, rruga “Mihal Duri”

9:30 deri 15:00 rruga “Jeronim De Rada”, rruga “Jordan Misja”, rruga e Dibrës, rruga “Thanas Ziko”, rruga “Siri Kodra”, rruga “Mehmet Brocaj”, rruga “Mine Peza”

09:00-13:00 rruga “Kongresi i Manastirit”

13:00-14:00 rruga “Kadri Roshi”

14:00-15:00 rruga “Ibrahim Brahja”

6 korrik

09:00-15:00 Zona e Astirit

09:00-16:00 rruga “Mati Logoreci”, rruga “Njazi Meka”,

09:00-11:00. rruga “Gjon Kastrioti”, rruga “Riza Cuko”

01:00-04:00 rruga Bardhyl.