Ushqimet që nuk duhet të konsumoni kur jeni me stomak bosh

-Shmangni të gjitha ushqimet që përmbajnë maja, pasi ato shkaktojnë fryrje të stomakut.

-Shmangni ëmbëlsirat pasi rrisin nivelin e insulinës duke shkaktuar diabet në të ardhmen.

-Shmangni dardhat pasi fibrat e papërpunuar që gjenden në të mund të dëmtojë mukozën e stomakut kur ai është bosh.

-Shmangni domatet pasi ato rrisin nivelin e aciditetit në stomak duke shkaktuar gastrit dhe ulçër.

-Shmangni kastravecin dhe perimet jeshile pasi ato shkaktojnë urth, fryrje dhe dhimbje mesi kur konsumohen me stomakun bosh.

-Shmangni bananet pasi rrisin nivelin e magnezit në gjak duke shkaktuar probleme në zemër.

-Shmagni erëzat dhe çdo gjë djegëse pasi shkaktojë gastrit dhe dëmtojnë sistemin tretës.

-Pijet me gaz pasi dëmtojë shtresën e mukozës së stomakut dhe ngadalëson procesin e tretjes.

-Agrumet pasi përmbajnë acide frutash dhe me stomakun bosh shkaktojnë urth, gastrit deri në krijimin e ulçerës.