Maldini dhe Boban marrin pozicionet kyçe të Milanit

Nga Gent Sinani -/ – Drejtor Teknik i “Milanit” është roli i ri i Paolo Maldini që do të punojë në bashkëpunim të ngushtë me Zvonimir Boban që është në pozicionin Shefit të Zyrës së Futbollit.

Këtë njoftim e bëri të ditur nëpërmjet një komunikatë klubi kuq e zi pasi zyrtarizimit njëkohësisht të dy emërimeve.

Boban, në tre vitet e fundit ka qenë zëvendëssekretar i përgjithshëm i FIFA-s.

Klubi i “Milanit” shpjegon në komunikatën e bërë sot se Boban do të jetë përgjegjës i koordinimit dhe mbikëqyrjes së aktivitetit sportiv, duke bashkëpunuar nushtë me administratorin e deleguar Ivan Gazidis dhe Maldinin