Konsumimi i perimeve do të përmirësojë shëndetin tuaj


Nga Ajshe Leka, Nutricioniste

Perimet janë të pasura me vitamina, minerale, fibra, antioksidantë dhe një shumëllojshmëri të pafundme të ushqyesve që shkenca sapo ka filluar të zbulojë.

Në studimet vëzhguese, konsumimi i perimeve shoqërohet me përmirësim të shëndetit dhe një rrezik më të ulët të sëmundjes.

Unë ju rekomandoj që të hani një shumëllojshmëri të perimeve çdo ditë. Ato janë të shëndetshme, plotësojnë dhe shtojnë shumëllojshmëri në dietën tuaj.