Matura | Provimi i letërsisë, maturantja në humb ndjenjat në ambientet e shkollës

Një maturante e Gjimazit ‘Ismail Qemali’ në Tiranë ka humbur ndjenjat mëngjesin e sotëm teksa priste për t’u futur në provimin të lëndës së letërsisë.

Menjëherë është thirrur ambulanca e cila ka mbërritur në ambjentet e shkollës por sipas informacioneve i është dhë ndihmë mjekësore brenda ambienteve të gjimnazit dhe maturantja është futur në provim.

Ditën e sotme pritet që 34 200 maturantë të zhvillojnë provimin e dytë të maturës shtetërore.

 Ky provim ka nisur në orën 10:00 dhe pritet të përfundojë në orën 12:30 minuta.