Reinhard Gehlen | Nazisti i CIA-as, armiku miqësor

Nazisti qe shikoni ne fotografi, eshte gjenerali Reinhard Gehlen, ish shefi i sherbimit sekret te ushtrise naziste qe mbulonte frontin e Lindjes. Njeri nga ushtaraket nazist nga me te fuqishmit, qe informonte direkt Hitlerin me informacione sekrete, qe mbildhte nga vendet e Lindjes dhe Rusia. Interesantia eshte se, mbas Luftes te Dyte Boterore, ky nazist i rangut te larte, jo vetem qe nuk u gjykua kurre per krime kunder njerezimit, (sic u denuan me qindra ushtarak te larte naziste), por nazisti Reinhard u vu ne sherbim te perendimit dhe organizoj nga themelet te gjitha sherbimet sekrete qe jane sot ne bote nga me te fuqishmet. Nazisti Reinhard Gehlen, ka kontribuar në ndërtimin e agjenturave të Cias, Mosadit, M16 dhe qe nga viti 1956 e deri ne vitin 1968, ishte drejtusi kryesor i sherbimit sekret te Gjermanise Perendimore. Mbas largimit nga kjo detyre u zgjodhe edhe ne krye te organizates jezuite Kinght of Malta. Sic e shikoni, asgje nuk eshte e rastesishme, cdo ngjarje globale planizohet e kontrollohet nga e njejta dore e padukshme qe historikisht ka kontrolluar gjithe boten.