“Neritan Ceka si Hazbi Kasa i Këlcyrës” | Shpërthen në mallkime: Ju vraftë Zoti nëse shkoni të votoni, u qërrofshit!!!

Ish-kreu i Aleancës Demokratike dhe një prej figurave kryesore të politikës post-komuniste, Neritan Ceka, ka shpërthyer mbrëmjen e djeshme me mallkime ndaj atyre që votojnë në 30 qershor.
“Shqiptarë, ju vraftë Zoti dhe ju qërrofshin sytë nëse votoni.
Ju zëntë bukën e kalamajve”, tha Ceka ndër të tjera, teksa shtoi se të drejtën e votës e ka sjellë ai me disa shokë.