Ironia e Metës: Dekretin mund ta çojnë dhe në gjykatë e Skraparit, por zgjedhje nuk ka

Presidenti i Republikës ndodhet në një konferencë për mediat

Meta: Në Republikën e Shqipërisë ka vetëm një institucion që shpall zgjedhjet ky është presidenti. Mos u lodhni kot duke shpikur të tjerat. Vendimet i tij i gjykon Gjykata Kushtetuese, mund ti çojnë kudo, madje dhe në Gjykatën e Skraparit por zgjedhje nuk ka dhe nuk do ketë.