1960/Shqipëria importonte nga Bashkimi Sovjetik: Plumba, tela me gjemba, pajisje përgjime…

Lista e eksportit nga Bashkimi Sovjetik në Shqipërinë e Hoxhës në vitin 1960. Përfshin: tela me gjemba, plumba, pajisje për përgjimin e telefonit dhe dhjetë traktorë bjellorusë …

more recommended stories

loading...