Dhimbja e kokës është e padurueshme? Zbuloni si mund ta “shëroni” me disa mënyra natyrale

Për disa njerëz dhimbja e kokës kthehet në diçka të padurueshme për ta dhe drejtohen menjëherë tek mjeku për të marrë medikamente.

Por ekzistojnë edhe disa mënyra të tjera ku dhimbjen e kokes mund ta pushoni me mënyra natyrale.

Një ndër to është përdorimi i xhinxherit, i cili ndikon në reduktimin e inflamacionit të enëve të gjakut në kokë, duke bërë kështu që dhimbja e kokë të lehtësohet.

Gjithashtu edhe lëngu i mentes është një tjetër përbërës që çon në shërimin e dhimbjes së kokës. Një tjetër ndikues është edhe aroma e vajit të lavandës që çon në përmirësimin e simptomave të migrenës.