41 vjet nga vdekja e Xhafer Devës në Palo Alto të Kalifornisë

41 vjet nga vdekja e Xhafer Devës në Palo Alto të Kalifornisë ku jetonte prej kohësh. Kjo foto e rrallë është shkrepur në ceremoninë mortore tëtij. Nga e majta janë: Imam Vehbi Ismail, Rexhep Krasniqi, Bajrush Kosova dhe kryepersonazhi i librit “Një shqiptar në CIA” Destan Berisha. Deva kishte një ves të çuditshëm – sa herë udhëtonte nëpër Amerikë ai nuk banonte në hotele për shkaqe sigurie po zgjidhte me kujdes shtëpitë e miqve. Njëra nga to ishte edhe ajo e Destanit.