VETINGU shkarkon nga detyra gjyqtarin e Gjykatës së Lartë, Edmond Islamaj

Kolegji i Posaçëm i Apelimit (KPA) vendosi pasditen e kësaj të mërkure rrëzimin e vendimit të KPK-së për gjyqtarin e Gjykatës së Lartë, Edmond Islamaj, dhe shkarkimin e tij nga detyra