FOTO/Votoni per ne qe Sllovenia te mos behet si Shqiperia

Ne fakt, ky sllogan nuk ka lidhje me shtetin e Shqiperise. Kryetari i kesaj partise eshte nje psikopat me prejardhje serbe dhe eshte kunder shqiptarve te Kosoves dhe Maqedonise pasi ne Slloveni ka shume shume pak shqiptare nga Shqiperia. Eshte parti me 5 veta dhe nuk perfaqeson asgje ne Slloveni.