Ndërron jetë aktorja e njohur amerikane

Ylli i filmit ‘The mod squad’ ka ndërruar jetë në moshën 72 vjeçare.

Peggy Lipton ndërroi jetë në moshën 72 vjeçare shkruan CNN.

Vdekja e Lipton nga kanceri u njoftua në një deklaratë nga vajzat e saj, Kidada dhe Rashida Jones, të cilat thanë se ajo “e bëri udhëtimin e saj paqësor me vajzat dhe mbesat e saj “.

“Peggy ishte, dhe gjithmonë do të jetë feneri jonë, si në këtë botë edhe në tjetrën. Ajo do të jetë gjithmonë një pjesë e jona,” shtuan vajzat e saj.