Edhe studentët europianë të EDS janë qëlluar me gazlotsjellës, janë në spital

Edhe studentët europianë të EDS të ardhur me ftesë të FRPD janë qëlluar me gazlotsjellës dhe janë në spital për të marrë ndihmën mjekësore.


Te lenduar nga gazi helmues i perdorur nga policia jane lenduar dhe disa te rinj te rrjetit studentore te partise popullore Europiane qe ndodhen ne Shqiperi per mbledhjen e keshillit. Presidentit te i ketij rrjeti Virgilio Falco nga Italia i ra te fiket ndersa sekretarja e pergjithshme e EDS Sarah Juriks eshte derguar ne spital pas problemeve nga gazi helmues. Ky eshte imazhi qe i Edi Rama i dha sot Shqiperis, kjo eshte policia europiane