FOTO/Aksident në Lungomare. Dy makina përplasen me njeri tjetrin

Aksident ne Lungomare. Dy automjete jane perplasur me njeri tjetrin, ku si pasoje prej drejtuesve ka marre plage dhe eshte shoqeruar per ne spital. Policia ben me dije,se shkak i ketij aksidenti eshte shpejtesia tej normave te lejuara ne kete aks rrugor.