Sandër Lleshaj pas arrestimit të kasapit, “po shtërngohet dara e policisë “

Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj, në twitter, pas arrestimit të personit të pestë të dyshuar për grabitjen e miliona eurove në Rinas, Elton Pikli, me profesion kasap:

“Goditja ndaj grupit të grabitësve në Rinas vazhdon. I pesti u mbyll prapa hekurave, duke e shtrënguar darën afër maksimumit. Respekt për punën e Policisë së Shtetit dhe të Prokurorisë!”