PS mbledh nesër kryesinë. Gati kandidaturat për bashkitë

Partia Socialiste mblodhi kete te marte grupin parlamentar, i cili u drejtua nga Taulant Balla.

Ky i fundit i ka udhezuar deputetet qe te jene sa me te angazhuar dhe prezente ne zonat e tyre elektorale dhe te kene kontakte me elektoratin.

E ne kuader te zgjedhjeve pritet qe neser te mblidhet kryesia e pergjithshme e Partise Socialiste ku do te diskutohen pergatitjet per procesin e 30 qershorit.

Nderkaq javen e pare te majit do te mblidhet Asambleja Kombetare per kandidaturat per kryetaret e bashkive, te cilet ende nuk jane percaktuar zyrtarisht.