Deputetët e opozitës në parlament kërkojnë Lleshajn në interpelancë! Ja pse…

Deputetet e opozitës në parlament kane kerkuar interpelance me ministrin e brendshem Sander Lleshaj.

Ne kerkesen e depozituar ne kuvend, deputetet theksojne se ministri i brendshem duhet te jape sqarime per grabitjen e rreth 5 milione eurove ne aeroportin e Rinasit.

Gjithashtu deputetet kerkojne informacion edhe mbi planin e masave te marra per mbrojtjen e sigurise kombetare dhe ruajtjen e rendit publik ne aeroportin e Rinasit.

Ky eshte veprimi i pare zyrtar qe keta deputete ndermarrin si opozita e qeverise Rama ne parlamentin e Shqiperise.