Pemët dhe perimet për muajin prill

Nga Ajshe Leka, Nutricioniste/

Pemët: Mollë, portokall, nespola.

Perime: Angjinar, lulelakër, fasule, kërpudha, prasi, qepë e njomë, hudhër, spinaq, pazi, karota, panxhar i kuq, rrepa, rilka, selino(gjeth), sallatë lakër, majdanoz, kopër, labot, lëpjetë, nenexhik(menta), finok, asparagu.