VIDEO/Policia rrugore kap mat dhjetëra shoferë që kalojnë me të kuq

Policia rrugore Tiranë përmes një monitorimi dhe patrullimi me përzgjedhje, në segmentet rrugore ku evidentohen shkelje të rregullave të qarkullimit rrugor, që janë burim i shtuar rreziku për aksidente rrugore – ka shtuar edhe gjobat.