‘JELEKËT E VERDHË’, PËRLESHEN ME POLICINË, ARRESTIME DHE DHUNË NË FRANCË

Protestat e jelekëverdhëve në Francë janë në javën e 13, por vazhdojnë të jenë po aq të dhunshme sa në ditën e parë.

Këtë fundjavë ata u zhvendosën përpara Parlamentit.

Qindra protestues u përleshën ashpër me policinë, gjatë tentativave për të pushtuar Asamblenë Kombëtare.Mbi 30 protestues u arrestuan.

Ndërkohë dhunës dhe shkatërrimit nuk i shpëtuan dot as automjetet luksoze të parkuara pranë parlamentit.

///Faktor.al///