Basha: Ulja apo zerimi i tarifave përfshin edhe sistemin master

Basha: Ulja apo zerimi i tarifave përfshin edhe sistemin master të arsimit të lartë.

“Platforma që sapo shpjegova përfshin bachelor dhe master. Familjet nën 640 mijë lekë të ardhura, do të përfitojnë subvencionim të plotë të studimeve, qoftë në nivelin e parë, qoftë në nivelin e dytë. Praktikisht kjo do të thotë se fëmijët që i përkasin grupit të parë, nuk do ta paguajnë fare tarifën dhe universitetit do t’i subvencionohet kjo nga buxheti i shtetit’.