Presidenti Trump në fjalimin në State of the Union, goditi SOCIALIZMIN

Nga Indrit Vokshi/

Pra socializmi nuk mund të ketë vend në SHBA sepse socializmi konsiderohet dhe është rrezik për lirinë e njerëzve.

Liria, pavarësia individuale dhe ekonomike e njeriut i japin vlerë jetës.

Këtu në Shqipëri socializmi është monstra e cila dominon fjalorin dhe veprimin.

Këu thuhet se zgjidhja për gjithçka kalon përmes shtetit. Kjo është socialiste. Po ishte kështu, shteti mbetet bosi të cilit të gjithë ia kanë nevojën dhe drejtuesit e shtetit mbeten bosa dhe sundimtarë absolutë me ndikim mbi jetët e njerëzve. Siç janë sot.

Kundër këtij socializmi që po na shkatërron prej 1945 e deri sot, duhet luftuar me synimin për ta bërë individin shqiptar të pasur sepse pasuria e disponuar prej tij e shpëton atë nga të qenit skllav i shtetit e i varur prej e politikanëve.

more recommended stories

loading...