2011 – u Vra Osama bin Laden, organizatori i sulmeve të 11 shtatorit

2011 – Osama bin Laden, organizatori i dyshuar i sulmeve të 11 shtatorit dhe njeriu më i kërkuar i FBI-së, u vra nga forcat speciale të Shteteve të Bashkuara në Abbottabad, Pakistan.