1945 – Adolf Hitler dhe e dashura e tij Eva Braun martohen

1945 – Adolf Hitler dhe e dashura e tij Eva Braun martohen në bunkerin qeveritar në Berlin dhe pastaj kryejnë vetëvrasje.