1978 – Kina shfuqizon masën e ndalimit ndaj librave të Aristotelit

1978 – Kina shfuqizon masën e ndalimit ndaj librave të Aristotelit, Shekspirit dhe Dikensit; leximi i tyre nuk do të përbënte më krim kundër shtetit.