1965 : Në Londër, Këmbana Big Ben bie sepse Winston Churchill vdiq

1965 : Në Londër, Këmbana Big Ben bie para orës së plotë për të lajmëruar se Winston Churchill vdiq në moshën 90-vjeçare. Shumë programe televizive dhe të radiofonike u anuluan për t’u bërë vend atributeve për ish-kryeministrin. Trupi i tij u vendos në Westminster Hall ku rreth 300 mijë vetë bënë homazhe.