Gjiknuri bën çunin problematik për kodin zgjedhor, refuzon opozitën për ODHIR

Damian Gjiknuri nga PS ka refuzuar ftesën e opozitës për të organizuar një mbledhje të Këshillit Politik ditën e nesërme.

Sipas tij, ky Këshill e ka pasur dhe do ta ketë gjithnjë në vëmendje ekspertizën e OSBE/ODIHR, të cilën opozita tha se do ta prezantonte.
Gjiknuri i fton kolegët e opozitës që të mblidhen të premten në orën 10:30 dhe të diskutojnë për të nxjerrë produkte konkrete.