Biden zgjedh Kamala Harris si kandidate për zv.presidente të Amerikës

Joe Biden ka zgjedhur Kamala Harris si njeriun që do të garojë krah tij për postin e zëvendëspresidentes.

Lajmin e ka konfirmuar vetë Biden në rrjetet sociale.

Kamala Harris është gruaja e parë afrikano-amerikane që propozohet për postin e numrit dy të Shtëpisë së Bardhë.

Pragmatike dhe e moderuar, senatorja e Kalifornisë u konsiderua zgjidhja më e sigurt për këtë post nga ekipi i fushatës së