Rriten kostot në bujqësi| Sharka: Fermerët të varur nga remitancat dhe kreditë

Fermerët shqiptarë po prodhojnë me kosto të larta. Sipas tyre, pavarësisht vështirësive që krijoi pandemia qeveria qeveria nuk mori asnjë masë për të ulur çmimin e energjisë elektrike, karburantit si dhe të imputeve bujqësore.

Për kryetarin e sindikatës së fermerëve Eduart Sharka, bujqësia sot në Shqipëri po mbjeton vetëm fal remitancave që fermerët sollën nga emigrimi si dhe kreditë që kanë marrë në vend.