COVID19 | 6 të vdekur dhe 136 të infektuar në 24 orët e fundit në Shqipëri

Koronavirusi shkakton 6 të vdekur dhe 136 të infektuar në 24 orët e fundit në Shqipëri.

Ministria e Shëndetësisë njofton se në 24 orët e fundit, në Shqipëri kanë ndërruar jetë nga koronavirusi 6 persona.

MSH shprehet se 136 njerëz janë infektuar në të gjithë Shqipërinë me Covid-19 në 24 orët e fundit.