Killeri 23 vjeçar Halili, një militant i flaktë i Rilindjes

Policia ditën e sotme ka arrestuar shtetasin Euglen Halili së bashku me Xhuljano Hoxhën, pasi janë përfshirë në vrasjen e Regis Runaj dhe atë të Emiljano Rrahmanit.
Mësohet se 23 vjeçari Euglen Halili është vrasësi i Regis Runajt, të cilin e ka goditur 27 herë me thikë.
Rezulton se shtetasi Euglen Halili ka qenë një ithtar i flaktë i Rilindjes