VIDEO| Rama Kampion në mashtrim, kampion në korrupsion, kampion në gënjshtra

Sekretari i Pergjithshem i PD Gazment Bardhi përmes një komunikimi ka deklaruar se: Edi Rama u ka bere shqiptareve keq me dashje. Ka nisur numerimi mbrapsht per largimin e tij.


Kampion në mashtrim, kampion në korrupsion, kampion në gënjshtra. Edi Rama është kryeministri që u ka bërë keq shqiptarëve me dashje. I ka vjedhur që nga pronat, tek koncesionet e PPP-të deri tek tenderat sekretë për ilaçe dhe letër higjenike. Për kryeministrin më të dështuar ka nisur numërimi mbrapsht për largimin e tij.