Zbardhen të tjera përgjime midis prostitutave dhe klientëve në Kavajë: Do ta bëj edhe një…

Nga përgjimet duket se aktiviteti është i përditshëm dhe i gjerë në zonë, ndërsa çmimet vijojnë nga 20 mijë lekë të vjetra në 50 mijë lekë.

Pjesë nga përgjimet:

Për dy minuta vjen goca”- thuhet në një tjetër mesazh më 25 dhjetor 2018. Një numër i çon mesazh prostitutës: “Hape u majmune. Kur të shof nesër do të shlyj”.

Në një tjetër mesazh dërguar asaj, shkruhet: “Kur të kesh koh më shkruj në hat cap se un thjesht përshëndetje, të kam shënu ti më bere bllok ose nsr jam n shipri dhe nr ma ka dhën një shok”.

“Të vete edhe një herë unë se mos kap edhe ndonjë se kam edhe një kulluf..”.

Në një komunikim tjetër po në dhjetor, klienti komunikon me prostitutën për të marrë një shtëpi me qira. Po këtë bisedë, dërgohet edhe një mesazh: “Ik se unë do pres të bëhem, do ta bëj edhe një si gjallë, vdekur”.

Ndërkohë, në fillim të janarit, prostituta me emrin Q…i thotë klientit se kishte edhe një shoqe tjetër. pas rreth minutash, ata bisedojnë përsëri dhe personi e pyet: “Sa lekë do”- Ajo i përgjigjet: 50, ndërsa vetë ajo kërkon 30 mijë. Kësaj here, aktiviteti zhvillohet në zonën e plazhit në Durrës.

Më 6 janar, e njëjta femër dërgon një mesazh: “I dash nime, me ke hyr në zemër timeTë dua”. “Më shkruaj një mesazh të bukur”. Personi tjetër i kthen përgjigje: “Edhe mua më pëlqen si ta duash ti dhe me shkruaj si e do”.

Q…i kthen mesazhin: “Më vjen mir të jem një nat me ty, të bëjmë një cik dashuri, unë të falja zemrën ti të më falësh dashuri”.

Ndërkohë, në një tjetër mesazh, ajo i thotë “Shyqyr që iku ajo prapë, rri unë deri vonë se mos kap ndonjë”. Ajo tregon se një e kishte kapur me 25 dhe shpresonte të kapte edhe dy të tjerë.

Ajo dërgon një tjetër mesazh: “Do ta ha syrin”.

Një rast tjetër i kapur në përgjime një nga vajzat ankohet për klientët. “Mirë bereqaves të ankohem me vret zoti më ka ecur, por njëri më dha 20 mijë lekë dhe sa hoqi pantallonat u prish. Kot fare!”.

Tjetra ia kthen: “Mos u mërzit një herë mirë, një herë keq”.

Një rast tjetër një nga vajzat ankohet se nuk ka klientë.

Dobët është se kanë ikur refugjatë po hajde bereqaves mua më zgjedhin se jam e pastër. Edhe ata i laj nga mesi e poshtë se e ruaj pastërtinë vetë. Rroba ka plot. Jo si ajo lushnjarja, zhulse. Ka ikur punon në Durrës tani”.

“Si shkoi sot?”.

“Dobët 2 veta kam kapur sot deri në 20:40”. “Edhe unë 1 por të pakompletuar”.

Më 3 janar të këtij viti një prej klientëve vë bast me njërën nga vajzat nëse ai arrinte të bënte 5 herë seks në 1 natë do i jepte 500 euro në të kundërt do e paguante 50 euro.
Në një rast tjetër një klient i çon sms një prej vajzave të përfshira në këtë skemë prostitucioni.

“Na gjej na një shoqe se jam me 4 shokë”.

Ajo ia kthen “S’ka gjë se i mbaj unë të gjithë tek e tek”.

Në 30 janar një prej vajzave i shkruan një klient: “Doktori jam, shoku i X, kur do ta lemë për t’u takuar me atë shoqen? Jo këtë të herës së fundit atë tjetrën. Më thuaj se do ta mbyll telefonin për vitin e ri dhe nga data 7 do ta hap.

Komunikimet mes vajzave që ushtronin prostitucion dhe klientëve shpesh herë ishin edhe të koduar si për shembull: “Ku je, jam ai djali që u takuam 1 javë më parë, hëngrëm pilaf bashkë” ose “ku je të vij të pimë atë kafen”

Nuk mungojnë as sms romantike. “Jam e lumtur të kaloj një natë më ty, unë të fal zemrën, ti më fal dashni”.

Mes komunikimeve është kapur edhe një rivalitet mes 5 të arrestuarave si për shembull:

“Shyqyr që iku ajo të kap ndonjë unë se s’paska fare. Kam kap nja dy me 25, inshallah kap edhe dy sot.

Policia ka kapur komunikime ku klientët edhe kërcënonin si për shembull:

Hajde o majmune se kur të të shoh nesër do të të shkly”

Pse s’më flet, ku të të gjej të të…. Ose “na merr dhe ndonjë shoqe”

Ku je se dua të të…

“O pjeshkë pse se hap telefonin? Po vij nga Fieri të të takoj tek Bishti i Zhurit, do të fus…”/BW