OFL në Tiranë. Emrat e 4 të fortëve që duhet të justifikojnë pasurinë

Ne shenjester jane vene shtetasit: Ylli Murati, banues në Tiranë, i dënuar për veprën penale “Vjedhja me armë, e kryer në bashkëpunim”; Spartak Kazazi, banues në Kavajë, i dënuar për veprat penale “Vrasja me paramendim, e kryer në bashkëpunim” dhe “Armëmbajtja pa leje”; Blendi Hasani, banues në Tiranë, i dënuar për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve” dhe E. T., banues në Tiranë, i dënuar për veprën penale “Vjedhja me dhunë”;