Disa nga infermierët dhe mjekët italianë pas orarit të gjatë të punës në kujdesin intensiv

Disa nga infermierët dhe mjekët italianë pas orarit të gjatë të punës në kujdesin intensiv. Shumë lodhje, frikë dhe shqetësim përveç dëmtimeve dhe nxehtësisë të shkaktuara nga pajisjet mbrojtëse.

Ne nuk duhet të harrojmë kurrë sakrificat që ata kanë bërë për komunitetin dhe duhet të vazhdojmë të besojmë në jetë dhe njerëzim.

Zoti i ruajtë mjekët & infermierët anë e mbanë botës, këto kohë të vështira që po has njerëzimi.