Më çudit, qetësia qeveritare mbi disa disa fakte tronditëse të publikuar ditëve të fundit


Nga Isa Myzyraj

Me çudit, qetesia qeveritare mbi disa disa fakte tronditese te publikuar diteve te fundit.

Konkretisht;

Sipas një anketë të fonacionit gjerman Friedrich Ebert për Edukimin e të rinjve në Europën Juglindore që u publikua këto ditë, 285 mijë shqiptarë planifikojnë të ikin nga vendi në vitet në vijim

Zyra Europiane e Mbështetjes së Azilantëve ka paralajmëruar së fundmi për një valë të re emigrantësh nga Shqipëria.

Rreth 12.000 shqiptarë kanë aplikuar për herë të parë për azil në një nga vendet e Bashkimit Europian, vetëm për periudhën janar-korrik 2019. Veç tyre, 2000 shqiptarë të tjerë kanë tentuar rishtazi për ta fituar këtë status.

Ç’jane keto shifra?
Keto shifra jane te tmerrshme, te renda, uleritese, dhe s’ka ERTV qe i mbulon!