VIDEO| Bodgani: Kanibalizmi i Bashkisë nuk paska kufi, ja ç’po ndodh në mes të natës te Parku Rinia!

Gerti Bogdani, ish deputet i Kuvendit ka denoncuar shkatërrimin që po i bëhet parkut Rinia dhe pemëve të saj, shekullorë.

Kanibalizmi i Bashkise nuk paska kufi, ja c’po ndodh ne mes te nates te Parku Rinia!!! #

Turp t’i vije ketij kryetari bashkie, po keshtu eshte kur e merr mandatin 2 here #qyl …rrofshin filizat qe nxjerr reklame ne TV €rion Velia, se ne te vertete paska qene armiku me i madh i pemeve e i gjelberimit!!!

E mbyte Tiranen me pallate e me beton, me pluhur e trafik!!! Po c’borxh te kane njerezit e femijet qe edhe ato peme qe mezi i rezistuan kohes, t’i shkulesh sot si hic mos gje?! C’borxh te kane qe edhe ate park te vetem qe i kishte mbetur ne qytet po ia ben te pa perdorshem?! C’borxh te ka Tirana dhe Tiranesit?!